Dagen er dedikeret til områdets gastronomiske specialiteter. Første stop bliver et besøg på en citronplantage, hvor vi lærer, hvordan den berømte likør limoncello fremstilles, og derefter får vi en prøvesmagning. Herefter kører vi videre til en prøvesmagning af en af områdets mest kendte produkter, nemlig mozzarella. Vi får indblik i, hvordan osten produceres, og vigtigst af alt får vi mulighed for at smage mozzarella sammen med lokale delikatesser.
Fælles middag om aftenen.
Dagen er dedikeret til områdets gastronomiske specialiteter. Første stop bliver et besøg på en citronplantage, hvor vi lærer, hvordan den berømte likør limoncello fremstilles, og derefter får vi en prøvesmagning. Herefter kører vi videre til en prøvesmagning af en af områdets mest kendte produkter, nemlig mozzarella. Vi får indblik i, hvordan osten produceres, og vigtigst af alt får vi mulighed for at smage mozzarella sammen med lokale delikatesser.
Fælles middag om aftenen.
I dag er vi blevet inviteret af pizzabageren Francesco til hans restaurant på Sorrentohalvøen, hvor han vil vise os, hvordan man bager en ægte autentisk italiensk pizza. Vi nyder derefter vores egenlavede pizza til frokost! Efter kurset fortsætter vi til Sorrento. Her har vi tid til at nyde byen på egen hånd i nogle timer, inden vi vender tilbage til vores hotel. Fælles middag om aftenen.
I dag er vi blevet inviteret af pizzabageren Francesco til hans restaurant på Sorrentohalvøen, hvor han vil vise os, hvordan man bager en ægte autentisk italiensk pizza. Vi nyder derefter vores egenlavede pizza til frokost! Efter kurset fortsætter vi til Sorrento. Her har vi tid til at nyde byen på egen hånd i nogle timer, inden vi vender tilbage til vores hotel. Fælles middag om aftenen.
Hanna var en fantastisk rejseleder, meget professionel, vidende, informativ og positiv. Alle udflugter var gode. Sorrento-halvøen var en fantastisk destination med en utrolig udsigt, der gjorde hver bustur til en fornøjelig oplevelse. Anbefales!
Gode rejseledere som sædvanligt Barbro og Anna. Interessante studiebesøg, hvor den viste fødevareproduktion i lille skala