
Dagen er dedikeret til områdets gastronomiske specialiteter. Første stop på dagen er et besøg på en citronplantage, hvor vi lærer, hvordan den berømte likør limoncello fremstilles, og bagefter får vi lov at smage på den. Derefter fortsætter vi til en smagning af en af områdets mest berømte produkter –mozzarellaosten. Vi ser og hører, hvordan produktet fremstilles, og frem for alt smager vi mozzarella sammen med lokale delikatesser.
Fælles middag om aftenen.
I dag er vi blevet inviteret af pizzabageren Francesco til hans restaurant på Sorrentohalvøen, hvor han vil vise os, hvordan man bager en ægte autentisk italiensk pizza. Vi nyder derefter vores egenlavede pizza til frokost! Efter kurset fortsætter vi til Sorrento. Her har vi tid til at nyde byen på egen hånd i nogle timer, inden vi vender tilbage til vores hotel. Fælles middag om aftenen.
Vi tilbyder indkvartering på flere forskellige hoteller under Sorrentohalvøen 8d. De tilbudte hoteller er angivet i bekræftelsen.
Hotel O Sole Mio – Sant'Agata sui Due Golfi
Dejligt hotel i rolige omgivelser med udsigt over både Napolibugten og Amalfikysten. Her bor du tæt på Sorrento med gode muligheder for udflugter og afslapning ved poolområdet.
Hotel Stabia – Castellammare di Stabia
Moderne hotel med central beliggenhed ved strandpromenaden i Castellammare di Stabia. Herfra er der nem adgang til Sorrento, Pompeji og Amalfikysten samt en fantastisk udsigt over Napolibugten.
Hotel Giosue A Mare
Et familiedrevet hotel med direkte beliggenhed ved havet og egen strandterrasse. Her bor du i rolige omgivelser lige uden for Sorrento, med smuk udsigt over Napolibugten og tæt på både udflugter og afslapning ved vandet.
Kyndig rejseleder og meget underholdende udflugter.
Rejseleder Barbro var meget god, syntes hele vores gruppe. Saglige, vellæste, vidende, ordentlige, sociale færdigheder. Kort sagt havde hun alle de kvaliteter, en rejseleder burde have. Dejligt program med overraskende sjov pizzabagning.